Tarieven

 

     Sessies     Duur        Tarief
     Intake    30/45 min.        50 euro
     Individuele therapie

   60 min.
   75 min.

       90 euro
       105 euro

     Partner-Gesprek
     therapie

   60-75 min.         105 euro

     Het maken van het
     behandelplan voor
     Partner-Gesprek
     therapie

         50 euro

U betaalt na afloop van de sessie. Er is een pinautomaat aanwezig en u krijgt een factuur mee om deze te declareren bij uw zorgverzekeraar.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de individuele- en de relatietherapie vanuit de aanvullende verzekering. Voor de aanvullende verzekering is geen verwijzing door de huisarts nodig. Meestal geeft uw zorgverzekeraar de betreffende informatie op hun website onder 'Aanvullende Zorg' of 'Alternatieve Geneeswijzen'. U heeft te maken met een vaststaand bedrag dat per consult/sessie wordt vergoed. U kunt eventueel bij uw zorgverzekeraar informeren naar de vergoeding voor de therapie. 

Zie verder de website: nvpa.nl onder het kopje 'Verzekeringen' en https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie. Deze websites geven precies aan welke verzekeraars vergoeden, wanneer u aanvullend verzekerd bent.

Het is ook mogelijk om via uw werkgever en/of het UWV voor een tegemoetkoming in de kosten in aanmerking te komen. Dit betekent dat u daar een verzoek voor indient.

Wanneer uw financiële situatie het niet toelaat, is een lager tarief bespreekbaar.